2011-10-08

'Olandiškoji banga'

Kuo toliau, tuo giliau mane įtraukia šitas stilius. Matyt, senatvė jau :) pradedi suprasti, kad genialumas yra paprastume. Būtent tokie augalai - paprasti, artimi natūraliam tipui - ir būdingi 'dutch wave'. Be abejo, tai akivaizdžiai yra žmogaus sukurtas kraštovaizdis, ir jam reikia priežiūros (nors ne tiek daug kaip, sakysime, rožynams)... turi jis ir savų trūkumų (apie kuriuos šiandien nutylėsiu).
Daugau apie šį stilių - žurnale 'Rasos'. Tačiau turiu pasakyti, kad likau nelabai patenkinta nuotraukų kokybe, išėjus žurnalui, todėl įdedu čia rašinio apie 'olandišką bangą' maketą.
Smagaus skaitymo...




2 komentarai:

Auksė rašė...

Rasa, nuostabus straipsnis! Labai įkvepiantis. Gaila, kad ne pavasaris,įsigyčiau pas Jus dvigubai daugiau augalų ir eičiau ruošti naują "Olandiškosios bangos" gėlyną :). "Rasų" žurnalą dažniausiai perku tik dėl Jūsų straipsnių. Labai lauksiu naujų rašinių ir kaip visada puikių nuotraukų !
Auksė

http://rasosaugalai.blogspot.com/ rašė...

Ačiū, Aukse :) smagu, kad patiko. Tai nieko, kad ne pavasaris - yra laiko planuoti, piešti, ruoštis... o augalai, jie gi niekur nepabėgs :)
Rasa