2013-01-04

Nauji metai, nauji reikalai


 
Nauji metai, naujas sezonas, tad norisi ir naujienų, ar ne? O tokių jums turiu... Tai mano naujas tinklapis KITOKIE AUGALAI.
 
Nors jis dar ne visai užbaigtas (dar vis pildau ir naujais augalais, ir informacija apie augalus), bet jau žinau, kad daug augalų maniakų nekantrauja akis paganyti, tad nusprendžiau pasiviešinti :) jei kyla kokie klausimai ar pastabos, rašykite...
 
Smagaus naršymo ir svajojimo:) nespėsime nei mirktelėti, ir pavasaris jau čia (aš taip save guodžiu kasdien)

4 komentarai:

Auksė rašė...

Rasa, aš taip džiaugiuosi, kad mes (Lietuvos augaholikai :)) turim Jus ! Šviežiausios augalų naujienos ir klasika("subalansuotos" mūsų klimatui ir patikrintos Rasos gėlyne :)) pasiekia mus kiekvieną pavasarį, o nuo šiol tikriausiai ir visą sezoną. Valiooo :) !
Labai geras tinklapis su puikiais augalų aprašymais. Gerai, kad yra laiko pasidžiaugti augaliukais virtualiai, nors taip jau niežti rankos griebtis jų užsakymo ir sodinimo.

Gero savaitgalio!

Auksė

http://rasosaugalai.blogspot.com/ rašė...

Miela Aukse, ačiū labai :) o aš labai džiaugiuosi, pažindama vis daugiau Lietuvos 'augaloholikų', iš kurių irgi daug ko naujo sužinau ir išmokstu.

Linkėjimai,
Rasa

salma rašė...

su tinklapio atidarymu Rasa! subrendes, skoningas, patikimas, grazus vaisius :)

Unknown rašė...

Sveiki. Džiaugiuosi atradusi tokį informatyvų ir profesionalų tinklapį. Aš esu bitininkė. Todėl labai idomu kas tie bitelėm aplipe augaliukai ir ar galiu įsigyti jų sėklų. "Kitokie augalai" dar neatsidaro. Ačiū labai. Zita